Programator Junior – Academia de Software
@Essensys Software, în Strada Copilului, nr 16, Sector 1, Bucuresti

Responsabilități

La ce ne aşteptăm…
Să vrei să înveți și să fii capabil să înveți. Să ai o minimă brumă de cunoștințe tehnice, adică să ai noțiuni de OOP, structuri de date și să cunoști la un nivel rezonabil un limbaj de programare OO (C++, C#, Java). Să fii ambițios, inteligent și să vrei să evoluezi prin inteligența ta. Să fii pasionat de calculatoare și tehnologie. Să fii pregătit să asimilezi multă informație într-un timp cât mai scurt, iar asta înseamnă să fii pregătit să înveți inclusiv în timpul tău liber. Să ai un vis (sau mai multe), dar să nu visezi tot timpul.
Să îți dorești cu adevărat un prim loc de muncă!

La ce să te aştepţi:

  • Vei avea foarte multe lucruri de învățat într-un timp scurt;
  • Vei fi implicat într-un proiect în cadrul căruia vei avea ocazia să înveţi tehnologii noi şi să pui în practică noţiunile învăţate;
  • Vei avea obiective foarte clare în privința certificărilor;
  • Vei participa la dezvoltarea și testarea aplicațiilor.

Calificări

Cerințe...

  • Absolvent sau student în ultimul an al unei facultăți tehnice, adică o facultate în care matematica era disciplină de bază;
  • Cunoștințe foarte bune de limba engleză;
  • Cunoștințe excelente de limba română (criteriu eliminatoriu);
  • Certificări Microsoft (avantaj);
  • Premii la concursuri de informatică (avantaj);
  • Simțul umorului (mare avantaj).

Beneficii

Vino în echipa ESSENSYS și fă un prim pas către cariera ta de dezvoltator software

Academia de Software se adresează studenţilor în ani terminali şi absolvenţilor de facultăţi cu profil tehnic (Automatică şi Calculatoare, Matematică, Informatică, Electronică, Fizică, Cibernetică). Nu este necesară o experienţă de lucru anterioară, dar sunt necesare cunoştinţe de programare de bază, respectiv: cunoaşterea unui limbaj de programare (C, C++, C#, Java), noţiuni de programare OOP, structuri de date şi algoritmi, matematică.

Programul are o durată iniţială de 2 luni, timp în care vei avea ocazia să înveţi de la oameni cu experienţă cum să utilizezi cele mai noi tehnologii Microsoft pentru a dezvolta aplicaţii de calitate. Tehnologiile pe care le vei învăţa sunt: .Net Framework & C#, Microsoft SQL Server, ADO.Net, Entity Framework, ASP.Net MVC, Javascript & Frameworks.

La finalizarea perioadei de training vei fi evaluat, iar în urma evaluării vom decide dacă îţi oferim şansa de a fi integrat într-una din echipele Essensys şi de a lucra în continuare alături de noi. În calitate de dezvoltator vei avea ocazia să participi în proiecte interesante şi complexe cu aplicabilitate în diverse industrii. Finalizarea cursurilor îţi va oferi o bază solidă de cunoştinţe în programare. Mai exact, vei fi pregătit pentru a putea lucra în cadrul unei echipe de dezvoltare.

Ajută-ne să ducem acest Stagiu pe Bune la mai mulți studenți.

Stagiu disponibil pentru studenții de la următoarele facultăți

plătit
vorbitor de