PHP/Drupal Intern
@Eau de Web, în Strada Maior Gheorghe Șonțu 8, București, Romania

Responsabilități

Cautam un junior dornic sa invete PHP and Drupal 8 vara asta.

Proiectele noastre folosesc urmatoarele tehnologii:

  • platforma: PHP, Drupal
  • baze de date: MySQL / PostgreSQL
  • indexare: Solr, elasticsearch
  • automated deployment: Drush, fabric, Ansible, Jenkins
  • Git (github.com/eaudeweb)
  • front-end: HTML, JavaScript (jQuery, Backbone), CSS (Twitter Bootstrap /ZURB Foundation)
  • Caching: Varnish

Din prima zi îți vor fi asignate task-uri reale, vei participa la ședințele de analiză și îți vei putea vedea codul în producție, după ce treci de code review. Un program de training va fi special adaptat pentru tine astfel încât să acumulezi o mulțime de cunoștințe într-un timp relativ scurt.

Pe toata perioada stagiului mentorii tai vor fi Cristian Romanescu si Dragos Dumitrescu, ambii cu o lunga experienta in Drupal. Mentorul tău va aloca 20% din timpul lui pentru trainingul tău. Este important pentru noi să nu te simți uitat într-un birou așa că vei lucra exact in biroul lui.

Calificări

Căutam colegi care să semene cu noi, cu care să ne facă plăcere să ieșim în oraș, oameni cu următoarele calități:

  • Capacitatea de a înțelege și de a rezolva probleme nu tocmai ușoare.
  • Energie, entuziasm, versatilitate și creativitate.
  • Capacitatea de a comunica eficient și coerent o idee sau o problemă.

Pentru a fi acceptat la stagiu nu-ți trebuie experiență anterioară. Selectăm însă studenții care au medie școlară bună. Nu trebuie să fii excepțional, însă vrem să vedem că o dată ce ți-ai propus să faci facultatea o și iei în serios.

Întrucât și timpul este prețios, vom chema la interviu doar o treime din numărul de aplicanți. Alegerea o facem exclusiv pe baza informațiilor din CV, așa că sfatul nostru este să-ți treci cât mai multe lucruri care te pun în evidență. Informații precum liceul absolvit sau voluntariatul pe care l-ai făcut acum 2 ani pot face diferența.

Beneficii

Poți veni cu bicicleta la birou și o poți parca în interior folosind rastelul protejat. Cei mai mulți dintre noi folosim acest mijloc de transport așa ca nu o sa fii singurul ciudat :)

Suntem împătimiți ai cafelei așa că te putem învăța cum să-ți faci un espresso ristretto sau un capuccino folosind espresorul din bucătărie. La prânz poți mânca în parc sau la unul din multele restaurante din zona. Nu exclude posibilitatea de a avea un prânz alături de cei de la birou chiar în bucătărie.

Organizăm seri de board games. O dată pe luna poți mânca clătite pe saturate făcute de colegul nostru Vali sau poți savura unul din cocktailurile perfecte servite de Dragoș.

Ajută-ne să ducem acest Stagiu pe Bune la mai mulți studenți.