Internship testare automata in domeniul platforme TV
@Orange, în strada Gara Herastrau nr.4, Skanska Green Court, sector 1, cod postal 020334 Bucuresti, România

Responsabilități

Cine suntem noi ? Orange Labs dezvolta produse si servicii pentru tarile din grupul Orange (32 companii Orange in Europa si AMEA, aproximativ 232 de milioane de clienti). Noi suntem Orange Labs Romania, o echipa tanara si plina de entuziasm, formata din 150 de angajati.

Ce facem noi in echipa de TV? Integram TV-ul pe device-uri la care inca nu te-ai gandit, automatizam procesele, testam si, cel mai important, un ratam nicio ocazie sa invatam orice lucru nou din domeniu!

Ce poti face tu impreuna cu noi:

  • Vei avea ocazia sa inveti sa folosesti tehnologii ca Python, Robot framework, Appium dar si alte tehnologii de automatizare;
  • Vei avea sansa de a cunoaste si de a lucra cu o serie de aplicatii, concepte si tehnologii in domeniul de platforme TV cum ar fi : STB, mobile TV, IPTV, streaming, etc.
  • Vei lucra in sprint-uri alaturi de colegii tai din echipa de integrare & validare
  • Vei invata sa folosesti tool-uri folosite in industrie (repository de surse, bug tracking tools, agile dashboards, etc.)
  • Vei lua parte la viata diverselor noastre echipe facand astfel cunostinta cu noi metode de lucru aplícate

Calificări

Arata-ne ca esti pregatit si familiarizat cu testarea aplicatiilor mobile. Ne-ar placea sa te descurci si cu tehnologii de automatizare si linux, dar, cel mai important, sa iti doresti sa inveti cat mai multe!

Beneficii

Vei primi un pachet atractiv de compensatii!

Noi iti oferim sansa sa vezi cum e sa lucrezi intr-un grup cu 150.000 de angajati si in acelasi timp intr-o companie tanara de servicii IT si dezvoltare software cu 150 de angajati. Vei contribui alaturi de noi la dezvoltarea domeniilor de platforme TV. Vei lucra cu tehnologii opensource si vei lua parte la inovarea in IT. Vei avea un program flexibil, vei fi expus unui numar mare de tehnologii, vei invata lucruri utile pentru cariera ta de specialist IT si, nu in ultimul rand, te vei distra !

Ajută-ne să ducem acest Stagiu pe Bune la mai mulți studenți.

Stagiu disponibil pentru studenții de la următoarele facultăți

plătit
vorbitor de