Internship SIM application Toolkit
@Orange, în strada Gara Herastrau nr.4, Skanska Green Court, sector 1, cod postal 020334, Bucuresti, România

Responsabilități

Cine suntem noi ? Orange Labs dezvolta produse si servicii pentru tarile din grupul Orange (32 de companii Orange in Europa si AMEA, aproximativ 232 de milioane de clienti). Noi suntem Orange Labs din Romania, o echipa tanara si plina de entuziasm, formata din 150 de angajati.
Serviciul de Dynamic SIM application toolkit este un sistem GSM standard ce consta intr-un set de comenzi programate in cardul SIM, ce faciliteaza schimbul interactiv de mesaje intre aplicatiile de retea si abonati, precum si afisarea de meniuri interactive.
Vei avea ocazia sa intelegi cum functioneaza acest sistem, precum si toate interactiunile cu producatorii, business-ul, operationalul ; vei avea o imagine completa despre cum decurge un proiect end-to-end.
Vei lucra la campaniile de marketing ale diverselor tari implicate, vei invata multe despre procese ITIL, agile, devops, cloud, virtualizare, networking, OS, precum si alte tehnologii opensource sau nu 🙂

Calificări

Daca ai cunostinte minime de Linux, retea si tehnologii web, te asteptam sa iti petreci vara alaturi de noi !

Beneficii

Vei primi un pachet atractiv de compensatii! Noi iti oferim sansa sa vezi cum e sa lucrezi intr-un grup cu 150.000 de angajati si in acelasi timp intr-o companie tanara de servicii IT si dezvoltare software cu 150 de angajati. Vei contribui alaturi de noi la dezvoltarea domeniilor de Big Data, Internet of Things, TV, Machine2Machine. Vei lucra cu tehnologii opensource si vei lua parte la inovarea in IT. Vei avea un program flexibil, vei fi expus unui numar mare de tehnologii, vei invata lucruri utile pentru cariera ta, vei invata si te vei distra !

Ajută-ne să ducem acest Stagiu pe Bune la mai mulți studenți.

Stagiu disponibil pentru studenții de la următoarele facultăți

plătit
vorbitor de