Internship dezvoltare servicii de Cloud bazate pe Openstack
@Orange, în strada Gara Herastrau nr.4, Skanska Green Court, sector 1, 020334 Bucuresti, România

Responsabilități

Cine suntem noi ? Orange Labs dezvolta produse si servicii pentru tarile din grupul Orange (32 companii Orange in Europa si AMEA, aproximativ 232 de milioane de clienti). Noi suntem Orange Labs Romania, o echipa tanara si plina de entuziasm, formata din 150 de angajati.

Pentru Orange Labs, solutiile de tip cloud reprezinta un interes major. Pentru ca ne place sa lucram intr-o lume deschisa cu tehnologii la dispozitia tuturor, am ales sa ne orientam catre solutiile bazate pe Openstack. Te invitam si pe tine sa descoperi cum se lucreaza cu Openstack sau ce se ascunde in spatele „orizontului” sau al API-urilor atat de utile!

Daca vrei sa fii unul dintre noi, iata ce vei face:

  • Vei invata sa te folosesti de o infrastructura cloud privata de tip openstack ;
  • Vei avea sansa de a cunoaste si de a implementa partea tehnica in Python (anticipation, development, admin), dar si pe cea functionala (project management, service management) ;
  • Vei face parte din viata diverselor noastre echipe facand astfel cunostinta cu noi metode de lucru aplicate;
  • Vei invata sa folosesti tool-uri folosite peste tot in industrie (repository de surse, bug tracking tools, agile dashboards, etc.)

Calificări

Arata-ne ca esti pregatit si familiarizat cu Python, OOP si dezvoltarea sub Linux. Ne-ar placea sa te descurci si cu Openstack, dar cel mai important e sa fii pasionat de domeniul Cloud !

Beneficii

Vei primi un pachet atractiv de compensatii.

Noi iti oferim sansa sa vezi cum e sa lucrezi intr-un grup cu 150.000 de angajati si in acelasi timp intr-o companie tanara de servicii IT si dezvoltare software cu 150 de angajati. Vei contribui alaturi de noi la dezvoltarea domeniilor de Big Data, Internet of Things, TV, Machine2Machine. Vei lucra cu tehnologii opensource si vei lua parte la inovarea in IT. Vei avea un program flexibil, vei fi expus unui numar mare de tehnologii, vei invata lucruri utile pentru cariera ta de dezvoltator, vei invata si te vei distra !

Ajută-ne să ducem acest Stagiu pe Bune la mai mulți studenți.

Stagiu disponibil pentru studenții de la următoarele facultăți

plătit
vorbitor de