Internship dezvoltare de VMS in Java
@Orange, în strada Gara Herastrau, nr 4, Skanska Green Court, 020334 Bucuresti, România

Responsabilități

Cine suntem noi ? Orange Labs dezvolta produse si servicii pentru tarile din grupul Orange (32 companii Orange in Europa si AMEA, aproximativ 232 de milioane de clienti). Noi suntem Orange Labs Romania, o echipa tanara si plina de entuziasm, formata din 150 de angajati.

Daca te pasioneaza domeniul TV si vrei sa lucrezi in mod Agile la o solutie de video management distribuita in cloud, te asteptam in echipa noastra!

Iata ce vei face:

  • Vei invata sa folosesti tehnologii ca Java, React, MongoDB , Spring, jenkins, Ansible si altele ;
  • Vei avea sansa de a cunoaste si de a implementa noi functionalitati atat in backend cat si in frontend ;
  • Vei lucra in sprint-uri alaturi de colegii tai din dev ;
  • Vei invata sa folosesti tool-uri folosite in industrie (repository de surse, bug tracking tools, agile dashboards, etc.)
  • Vei lua parte la viata diverselor noastre echipe facand astfel cunostinta cu noi metode de lucru aplicate.

Calificări

Arata-ne ca esti pregatit si familiarizat cu Java . Ne-ar placea sa te descurci si cu React, dar cel mai important e sa fii pasionat de domeniul TV si sa iti doresti sa inveti cat mai multe!

Beneficii

Vei primi un pachet de compensatii atractiv.

Noi iti oferim sansa sa vezi cum e sa lucrezi intr-un grup cu 150.000 de angajati si in acelasi timp intr-o companie tanara de servicii IT si dezvoltare software cu 150 de angajati. Vei contribui alaturi de noi la dezvoltarea domeniilor de Big Data, Internet of Things, TV, Machine2Machine. Vei lucra cu tehnologii opensource si vei lua parte la inovarea in IT. Vei avea un program flexibil, vei fi expus unui numar mare de tehnologii, vei invata lucruri utile pentru cariera ta de dezvoltator, vei invata si te vei distra !

Ajută-ne să ducem acest Stagiu pe Bune la mai mulți studenți.

Stagiu disponibil pentru studenții de la următoarele facultăți

plătit
vorbitor de