Internship dezvoltare de NLP in Java
@Orange, în Strada Gara Herăstrău, nr.4, Skanska Green Court, București, România

Responsabilități

Cine suntem noi ? Orange Labs dezvolta produse si servicii pentru tarile din grupul Orange (32 companii Orange in Europa si AMEA, aproximativ 232 de milioane de clienti). Noi suntem Orange Labs Romania, o echipa tanara si plina de entuziasm, formata din 150 de angajati.

Noi am creat un tool de analiza bazat pe Natural Language Processing ce poate categorisi automat textul oferit ca input si poate deduce starea emotionala transmisa de scriitor.

Daca ce ai citit mai sus iti suna bine, daca te intereseaza domeniul de NLP pentru limba romana, daca iti place Java si vrei sa inveti lucruri noi, atunci te asteptam sa cunosti echipa de dev !

Iata cu ce te vei ocupa:

  • Vei invata sa folosesti tehnologii ca Java, AngularJS/React;
  • Vei avea sansa sa propui noi directii in care sa dezvoltam softul de analiza a textului;
  • Vei face research si vei implementa noi metode de optimizare a algoritmului de NLP;
  • Vei invata sa folosesti tool-uri folosite peste tot in industrie (repository de surse, bug tracking tools, agile dashboards, etc.);
  • Vei face parte din viata diverselor noastre echipe facand astfel cunostinta cu noi metode de lucru aplícate.

Calificări

Arata-ne ca esti pregatit si familiarizat cu Java. Ne-ar placea sa te descurci si cu SQL si JavaScript, dar cel mai important e sa fii pasionat de NLP si algoritmica!

Beneficii

Vei avea un pachet atractiv de compensatii. Iti oferim sansa sa vezi cum e sa lucrezi intr-un grup cu 150.000 de angajati si in acelasi timp intr-o companie tanara de servicii IT si dezvoltare software cu 150 de angajati. Vei contribui alaturi de noi la dezvoltarea domeniilor de Big Data, Internet of Things, TV, Machine2Machine. Vei lucra cu tehnologii opensource si vei lua parte la inovarea in IT. Vei avea un program flexibil, vei fi expus unui numar mare de tehnologii, vei invata lucruri utile pentru cariera ta de dezvoltator, vei invata si te vei distra !

Ajută-ne să ducem acest Stagiu pe Bune la mai mulți studenți.

Stagiu disponibil pentru studenții de la următoarele facultăți

plătit
vorbitor de