Internship dezvoltare aplicatie Machine2Machine
@Orange, în Strada Gara Herăstrău, nr.4, Skanska Green Court, București, România

Responsabilități

Cine suntem noi ? Orange Labs dezvolta produse si servicii pentru tarile din grupul Orange (32 companii Orange in Europa si AMEA, aproximativ 232 de milioane de clienti). Noi suntem Orange Labs Romania, o echipa tanara si plina de entuziasm, formata din 150 de angajati.

Una din cele mai mari aplicatii dezvoltate la Orange Labs Romania este cea de gestionare si monitorizare a flotelor de SIM-uri de ordinul milioanelor de device-uri. Imbinand Machine2Machine cu BigData analysis, Spark cu Cassandra, reporting cu monitoring, am creat o aplicatie moderna dezvoltata prin folosirea mai multe tehnologii in paralel.

Daca ce ai citit pana acum iti suna bine, daca te intereseaza domeniile Machine2Machine si BigData, iti place Java si vrei sa inveti lucruri noi, daca vrei sa adopti si tu conceptul de DevOps, atunci te asteptam sa cunosti echipa de dev !

Iata ce vei face:

  • Vei invata sa folosesti tehnologii ca Java, Scala, Spark, Cassandra, Ansible, Jenkins, Cloud ;
  • Vei avea sansa de a a lucra Agile impreuna cu echipa, participand la sprinturi, invatand si contribuind la dezoltarea unui produs complex ;
  • Vei face parte din viata diverselor noastre echipe facand astfel cunostinta cu noi metode de lucru aplicate;
  • Vei invata sa folosesti tool-uri folosite in industrie (repository de surse, bug tracking tools, agile dashboards, etc.)

Calificări

Arata-ne ca esti pregatit si familiarizat cu Java. Ne-ar placea sa te descurci si cu SQL, dar cel mai important e sa fii pasionat de DevOps, Machine2Machine si BigData !

Beneficii

Vei primi un pachet atractiv de compensatii. Iti oferim sansa sa vezi cum e sa lucrezi intr-un grup cu 150.000 de angajati si in acelasi timp intr-o companie tanara de servicii IT si dezvoltare software cu 150 de angajati. Vei contribui alaturi de noi la dezvoltarea domeniilor de Big Data, Internet of Things, TV, Machine2Machine. Vei lucra cu tehnologii opensource si vei lua parte la inovarea in IT. Vei avea un program flexibil, vei fi expus unui numar mare de tehnologii, vei invata lucruri utile pentru cariera ta de dezvoltator, vei invata si te vei distra !

Ajută-ne să ducem acest Stagiu pe Bune la mai mulți studenți.

Stagiu disponibil pentru studenții de la următoarele facultăți

plătit
vorbitor de