Internship Device Management
@Orange, în strada Gara Herastrau nr.4, Skanksa Green Court, sector 1, cod postal 020334, Bucuresti, România

Responsabilități

Cine suntem noi ? Orange Labs dezvolta produse si servicii pentru tarile din grupul Orange (32 de companii Orange in Europa si AMEA, aproximativ 232 de milioane de clienti). Noi suntem Orange Labs din Romania, o echipa tanara si plina de entuziasm, formata din 150 de angajati.
Serviciul de device management se ocupa cu gestionarea echipamentelor de TV, Internet si telefonie (VOIP) ale clientilor.
Ceea ce iti putem oferi noi este oportunitatea de a intelege cum functioneaza un ACS (server de configurare automata), cum decurg interactiunile pe un proiect cu arhitecti, designeri, dezvoltatori, integratori, Project manageri precum si business, operational si clienti corporate.
Totodata, vei avea ocazia sa te familiarizezi cu noile tendinte in materie de Smart Home si Smart Access, Home automation, « jucandu-te » cu senzorii existenti din laborator sau integrand unii noi.

Calificări

Daca ai cunostinte minime de Linux, retea si tehnologii web, te asteptam sa iti petreci vara alaturi de noi !

Beneficii

Iti oferim un pachet atractiv de compensatii. Vei avea ocazia sa intelegi mai bine cum degurg lucrurile intr-un mediu de lucru IT, vei invata despre domeniul IoT, tehnologii cloud, virtualizare, networking, precum si protocoale specifice folosite in aceasta zona de activitate.
Iar toate acestea intr-un mediu dinamic si prietenos. 

Ajută-ne să ducem acest Stagiu pe Bune la mai mulți studenți.

Stagiu disponibil pentru studenții de la următoarele facultăți

plătit
vorbitor de