Internship Big Data
@Orange, în strada Gara Herastrau, nr. 4, Skanska Green Court, sector 1, cod postal 020334, Bucuresti, România

Responsabilități

Cine suntem noi ? Orange Labs dezvolta produse si servicii pentru tarile din grupul Orange (32 de companii Orange in Europa si AMEA, aproximativ 232 de milioane de clienti). Noi suntem Orange Labs din Romania, o echipa tanara si plina de entuziasm, formata din 150 de angajati.
Vrei sa participi alaturi de noi la construirea platformelor de big data, un domeniu extrem de efervescent in prezent, ce-ti va deschide accesul catre o suita intreaga de tehnologii de ultima ora?
Concret:
– Vei face parte din viata diverselor noastre echipe, interactionand cu colegii din Dev, network & systems infrastructure, cat si cu echipa de proiect;
– Vei pregati cook-book-uri de Chef pentru deployment automat;
– Te vei familiariza cu tehnologiile folosite de noi pe platformele de big data;
– Vei participa la studii comparative ale tehnologiilor noi din domeniu ;
– Vei ajuta la crearea documentatiei pentru implementarile existente.

Calificări

Arata-ne ca esti pregatit si familiarizat cu Linux OS si ca ai abilitati de scripting. Ne-ar placea sa te descurci si cu Hadoop, Pig, Hive, Chef, Spark, Oozie, Flink.

Beneficii

Vei primi un pachet atractiv de compensatii si vei avea un program flexibil. Noi iti oferim sansa sa vezi cum e sa lucrezi intr-un grup cu 150.000 de angajati si in acelasi timp intr-o companie tanara de servicii IT si dezvoltare software cu 150 de angajati. Vei contribui alaturi de noi la dezvoltarea domeniilor de Big Data, Internet of Things, TV, Machine2Machine. Vei lucra cu tehnologii opensource si vei lua parte la inovarea in IT.

Ajută-ne să ducem acest Stagiu pe Bune la mai mulți studenți.

Stagiu disponibil pentru studenții de la următoarele facultăți

plătit
vorbitor de