Internship Android developer
@Roweb Development, în Dacia Bvd. No. 72, București, District 2, 020062, Romania

Responsabilități

Pe durata stagiului, studentii vor fi integrati in mediul nostru de lucru prietenos si relaxat si vor fi incurajati, provocati si sustinuti sa-si foloseasca la maxim potentialul. Ei vor lucra impreuna cu dezvoltatorii nostri seniori, foarte prietenosi si entuziasti sa-si impartaseasca experienta si cunostintele.

Calificări

Nu e nevoie sa ai experienta in domeniu, insa ne intereseaza sa ai un nivel de cunostinte pe baza caruia sa putem construi mai mult impreuna.

Avand in vedere ca experienta practica este esentiala pentru programatorii aspiranti, ocazia de-a pune in practica cunostintele acumulate la facultate le va fi de mare folos stagiarilor nostri.

Apreciem pasiunea, initiativa, dorinta de invatare si un mod de gandire algoritmic si flexibil.

Cunostinte OOP si Java.

Beneficii

Vei avea ocazia sa inveti lucruri noi fata de cunostintele acumulate la facultate, de la experti cu multi ani de experienta in aceste domenii, prietenosi si dornici sa te ajute.

Vei avea ocazia sa pui in practica aceste informatii pe masura ce le inveti si sa experimentezi tot ceea ce presupune un loc de munca intr-o companie de software de prestigiu.

Nu vei capata doar experienta profesionala, ci si training intensiv din partea unor specialisti care au capatat o reputatie foarte buna pentru expertiza lor in cele mai recente tehnologii si pentru aderarea la cele mai bune practici de lucru.

Studentii selectati vor face cunostinta inca din prima zi cu mediul nostru prietenos, in care toata lumea te va ajuta si sustine, iti va impartasi din experienta proprie si te va provoca sa-ti atingi potentialul maxim.

Toti participantii vor primi cate o adeverinta de practica, iar cei mai talentati vor putea participa la un program de stagiu extins, la finalul caruia cei mai buni se vor putea alatura echipei noastre ca angajati full-time.

Ajută-ne să ducem acest Stagiu pe Bune la mai mulți studenți.

Stagiu disponibil pentru studenții de la următoarele facultăți

vorbitor de