Excelența se construiește prin ideile, valorile și oamenii ce stau la baza unei companii. Astfel a început povestea Grupului Țiriac. Creat la inițiativa domnului Ion Țiriac, grupul reunește în prezent peste 40 de companii private autohtone, activând în următoarele sectoare principale: auto, imobiliare, servicii financiare, leasing, transport aerian și energie. Pe lânga acestea, Țiriac Holdings desfășoară activități în câteva domenii conexe – servicii de pază și protecție, property management, servicii de media etc.

Indiferent de domeniul în care activează, echipa Țiriac Holdings este recunoscută pentru profesionalismul, seriozitatea, spiritul de echipă, promptitudinea și deschiderea spre nou specifice fondatorului grupului, acesta punându-și amprenta inconfundabilă nu doar pe modul în care Țiriac Holdings își derulează activitatea, ci și asupra spiritului competitiv și a viziunii de business aparținând fiecăruia dintre membrii acestuia.

andreea.surpteanu@tiriacltd.ro

Fă-ți stagiul la Țiriac Holdings

Internship HR
andreea.surpteanu@tiriacltd.ro
Oferim oportunitatea de a face un program de internship in cadrul departamentului de Resurse Umane – echipa Dezvoltare – Recrutare din cadrul Grupului. Te vei dezvolta si vei castiga o experienta unica interactionand cu managementul companiilor din Grup. Companiile actioneaza in domenii diverse de activitate – auto, leasing, oil and energy, imobiliare si asigurari.