ESSENSYS SOFTWARE
Quality software. On time. Every time.

Suntem un furnizor de soluții software cu birouri în București și Brașov.
Suntem o echipă dinamică și profesionistă de dezvoltatori software și o organizație bazată pe încredere, verticalitate și determinare! Avem o atmosferă deschisă şi relaxată şi ştim să ne simţim bine împreună, la birou sau atunci când ieşim împreună.

Dezvoltăm software de calitate la timp. Competențele noastre se extind de la dezvoltare de produse software până la simulatoare 3D, de la aplicații web până la portaluri de comunicare. Avem 12 ani de activitate si peste 100 de proiecte de succes dezvoltate pentru clienţii noştri, printre care se numără Microsoft, Xerox, ING, BCR Erste sau Thomson Reuters.

Suntem o companie recunoscută pentru calitatea serviciilor şi pentru respectarea angajamentelor. O companie bazată pe încredere, verticalitate și determinare. O companie care livrează software de calitate la timp.

Fă-ți stagiul la Essensys Software

Programator Junior - Academia de Software
Strada Copilului, nr 16, Sector 1, Bucuresti
ESSENSYS SOFTWARE Quality software. On time. Every time. Suntem un furnizor de soluții software cu birouri în București și Brașov. Suntem o echipă dinamică și profesionistă de dezvoltatori software și o organizație bazată pe încredere, verticalitate și determinare! Avem o atmosferă deschisă şi relaxată şi ştim să ne simţim bine împreună, la birou sau atunci…