End Soft Design este o Agentie Web si de Publicitate, cu o dezvoltare extraordinara din 2008 pana astazi. Mediul si locul in care muncim sunt deosebite. Majoritatea clientilor nostri sunt companii importante din Romania si Franta.
Suntem o echipa de tineri ambitiosi (fiecare cu specialitatea lui – grafic design, SEO, programare, etc), cu experienta si mai ales, pasionati de ceea ce fac.
Intr-un mediu placut, in care fiecare isi poate dezvolta abilitatile profesionale, munca trebuie sa fie o placere, nu o necesitate. Respectam conditiile legale, respectam oamenii.
Dorim sa ne marim echipa alaturi de alti tineri pasionati de web si IT, si care sa-si doreasca sa se dezvolte in acest domeniu.

Te asteptam in echipa End Soft Design!

București, Romania

Fă-ți stagiul la END SOFT DESIGN

Web Developer PHP -Internship
București, Romania
Dezvoltarea de website-uri de prezentare si magazine online utilizand ultimele tehnologii in domeniu. Implicare in proiecte reale dezvoltate de End Soft Design. Integrarea in echipa de dezvoltatori.
Dezvoltator aplicatii pentru mobile
București, Romania
Dezvoltarea de aplicatii pentru mobil utilizand Xamarin (si C#). Implicare in proiecte reale dezvoltate de End Soft Design. Integrarea in echipa de dezvoltatori.