Eau de Web dezvoltă software pentru web. A fost înființată în 2006, dar o mare parte a echipei lucrează împreună încă din 1999. Firma lucrează direct cu Comisia Europeană și Națiunile Unite, dar dezvoltă și produse proprii. Echipa are în jur de 35 de oameni și e simpatică.

Programatorii Eau de Web participă în mod regulat la cursuri de specializare și la conferințe tematice, ceea ce face ca ei să fie la curent cu cele mai noi tehnologii, soluții și standarde în domeniile în care codează.

Cea mai mare parte a proiectelor dezvoltate sunt open source și acesta este modul în care Eau de Web preferă să lucreze.

Sprijinăm activitățile de formare și mentorship ale studenților, membrii echipei noastre predau voluntar cursuri de programare în facultăți tehnice și sprijinim cu toate forțele datele deschise și pe cei care le promovează.

Strada Maior Gheorghe Șonțu 8, București, Romania

Fă-ți stagiul la Eau de Web

PHP/Drupal Intern
Strada Maior Gheorghe Șonțu 8, București, Romania
Cautam un junior dornic sa invete PHP and Drupal 8 vara asta. Proiectele noastre folosesc urmatoarele tehnologii: platforma: PHP, Drupal baze de date: MySQL / PostgreSQL indexare: Solr, elasticsearch automated deployment: Drush, fabric, Ansible, Jenkins Git (github.com/eaudeweb) front-end: HTML, JavaScript (jQuery, Backbone), CSS (Twitter Bootstrap /ZURB Foundation) Caching: Varnish Din prima zi îți vor fi…
Python/Django intern
Strada Maior Gheorghe Șonțu 8, București, Romania
Aplicațiile noastre sunt scrise folosind Python și Django. Folosim Slack ca să comunicăm, Git pentru versionare, Sentry pentru monitorizarea erorilor în timp real, Vagrant și VirtualBox pentru mediul de dezvoltare, Docker, Rancher și Fabric pentru deployment, PostgreSQL să ținem datele, Amazon SES și S3, Codeship pentru rularea testelor și probabil vom mai utiliza sau măcar…