Prezenta pe piata de software inca din 2006, CustomSoft s-a remarcat pe doua directii de business: e-commerce si software personalizat (web si mobil).

CustomSoft este creatorul platformei Eva e-commerce, aplicatie de top in acest domeniu pe piata din Romania, folosita printre de evoMAG.ro, PTC Online sau TotulDespreMame.ro.
Eva este cea mai eficienta platforma e-commerce, avand ca atu principal automatizarea la maxim a proceselor de vanzare, promovare si marketing online, cat si logistica si gestiunea aferente.
Platforma este un sprijin atat pentru retaileri cat si pentru clientii finali, acoperind cu usurinta nevoile de mobilitate, fiind disponibila si pe mobil ca site responsive, dar si ca aplicatie mobila nativa.

CustomSoft este specializat in dezvoltarea aplicatiilor business in domenii ca e-commerce, automotive, retail, distributie, productie sau telecomunicatii.
Incercam sa abordam fiecare proiect plecand de la cerintele clientului, dar completand cu tot ceea ce este necesar astfel incat asteptarile clientului sa fie intotdeauna depasite.
Aducem cat mai multa plusvaloare clientului in bugetul pe care-l are la dispozitie.

Procedurile interne bine puse la punct asigura o calitate ridicata a serviciilor de analiza, dezvoltare, testare si management de proiect.
Clientii nostri confirma acest lucru, alegand in fiecare an sa lucreze din nou cu noi.
30% din proiectele noi sunt ale clientilor nostri cu care am mai lucrat, iar 40% sunt proiecte venite prin recomandari.

Strada Emanoil Porumbaru, București, Romania

Fă-ți stagiul la CustomSoft SRL

Junior QA Engineer / Junior QA Automation Engineer
Strada Emanoil Porumbaru, București, Romania
Cunostinte minime: Experienta in activitatea de testare (automata si manuala) si asigurarea calitatii aplicatiilor software web; Experienta in utilizarea interfetelor aplicatiilor web; Cunoasterea buna a limbii engleze; Atentie la detalii; Atitudine proactiva; Dorinta de a invata tehnologii noi. Constituie avantaj: Cunostinte de logica, matematica si informatica; Cunostinte de baze de date, concepte de programare si…
Junior Web Software Developer (PHP/OOP/MVC)
Strada Emanoil Porumbaru, București, Romania
Cunostinte minime: Cunostinte de PHP/HTML/JavaScript/AJAX; Cunostinte de proiectare si interogare a bazelor de date; Cunostinte de algoritmi, structuri de date si POO; Cunoasterea unul framework PHP modern (Yii Framework, Laravel, Symphony) si a lucrului MVC constituie un avantaj; Experienta in utilizarea unui ORM – Object-Relational Mapping (ActiveRecord, Doctrine) constituie un avantaj.