BEIA CONSULT INTERNAŢIONAL, este unul din principalii furnizori de echipamente de telecomunicaţii din România, având o experienţã de 26 ani în mai bine de 10.000 de proiecte pentru centrale telefonice, reţele de centrale telefonice, reţele de comunicaţii voce-date, soluţii de comunicaţii avansate.
Începand cu anul 1991, specialiştii firmei au fost şcolarizaţi periodic de cãtre diviziile Alcatel Business System, Siemens si Panasonic pentru a realiza lucrãri de consultanţã, proiectare, instalare, asistenţã tehnicã şi service pentru echipamente de comunicaţii la standarde europene de calitate.
De asemenea firma noastrã desfãşoarã activitãţi de cercetare-dezvoltare având mai multe proiecte in curs de desfasurare.

Strada Peroni, nr.14-16, sector 4, Municipiul București, România

Fă-ți stagiul la BEIA Consult International

Asistent cercetare
Strada Peroni, nr.14-16, sector 4, Municipiul București, România
Participarea la realizarea proiectelor/contractelor de cercetare; Elaborarea de noi propuneri de contracte și granturi; Înregistrarea și prelucrarea datelor obținute; Redactarea concluziilor studiilor; Elaborarea de referate cu date din literatura de specialitate; Realizarea activităților de documentare pentru proiectele în desfășurare; Redactarea și publicarea de lucrări științifice cu rezultate proprii sau în colaborare; Participarea la elaborarea rapoartelor…