Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania si include operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking. Si tot BCR este numarul 1 in preferintele tinerilor care viseaza la o cariera in banking.

Calea Victoriei Nr.15

Fă-ți stagiul la BCR

Learn@BCR - Internship editia a 10a!
Calea Victoriei Nr.15
De ce Learn@BCR? La BCR, ți-am pregătit cariere în care tot ce faci tu se vede. Nu doar la birou, ci în toată țara. Pentru că pe lângă faptul că suntem banca nr.1, susținem românii și proiectele ce construiesc viitorul României. Susține-le alături de noi în programul de Internship plătit, gândit pentru o perioadă de…
IT.Academy@BCR
Calea Victoriei Nr.15
Care sunt etapele de selecție? Aplici până pe 15 aprilie 2017: Dacă ai fost selectat, participi la un test de cunoștințe tehnice și de logică. Ai trecut de test? Te invităm la un interviu de grup. Te anunțăm dacă te numeri printre cei 25 de interni selectați.